perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulun rauhaa


Kaikista parasta joulussa on melkein se joulun odotus ja valmistelu! Meillä täällä Levillä on kaikenlaista hyörinää ja pyörinää asiakkaidemme kanssa ja ihan kaikilla Leviläisillä ei joulu ole se kaikista rauhaisin aika! Mutta kyllä niitä pieniä nautinnollisia hetkiä voi varastaa sieltä täältä hyörinän välissä.

Hotellin pihalla leikkii englantilaisia lapsia, joille lumi on ihme. Eri kokoiset taaperot punnertavat safarihaalareissaan korkelle auratun lumikinoksen päälle ja sieltä lasketaan hurjaa vauhtia pulkan kanssa alas. Näinä päivinä Levin keskustassa kannattaakin ajella erityistä varovaisuutta noudattaen ja huomioida lumipenkan takaa syöksyvät kamikaze-pulkkailijat tai keskellä risteystä ihmettevät perheet.

Ihmetystä herättää aina tähän aikaan vuodesta myös taivaan värit. Keskipäivän hieno punertavanpinkki taivas ja tietenkin ne öiset revontulet.

Ja vaikka Levillä on paljon vieraita tähän aikaan niin joskus iltapäivällä töistä lähtiessä saattaa ollakin melko hiljaista, lunta satelee hiljakseen ja kas - poro tulee vastaan vetäen perässään pulkassa istuvaa pariskuntaa.

Hyvää Joulun Odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti