tiistai 31. joulukuuta 2013

2013 taakse jää, 2014 tuo uutta säpinää!

Niinpä se on jälleen vuosi kulunut ja on aika juhlia vuoden vaihdetta. Tänään ilotulitus Eturinteillä klo 24.00!

Vuosi 2013 oli oikein leppoisan hauska! Tein ja koin monenlaisia asioista mm. olin tarpeeksi pitkä Seikkailupuistoon, pääsin kokeilee varovasti Bike Parkia, laskin koskea auton renkaalla ja lautalla, kalastelin, uiskentelin Immeljärvessä ja kylpylässä, ratsastin sekä kesällä että talvella, kokeilin monenlaisia muita aktiviteetteja, katselin kelkkailua talvella ja kesällä!, patikoin kaikki Levin polut (Huipun polulla monta kertaa), luistelin, hiihdin, laskettelin, tein vaikkamitämuuta, osallistuin tapahtumiin kuten Arctic Horse Race, Levi24 maastopyöräilytapahtuma, Maailman Cup, Kittilän markkinat, Levin ympäristöpäivä,  tutustuin uusiin tyyppeihin (hauskoin Levi-vieraisiimme eli niihin jotka tulee Leville lomalle). Mitä kaikkea sie teit?


Jouluna syöpöttelin (paljon) kinkkua sinapilla ja laiskottelin. Ensi vuodelle kokeilen jotakin uusia juttuja, mutta teen myös samankaltaisia asioita kuin tänä vuonna, koska Elämys on joka kerta erilainen! Valitse itsellesi sopiva vuodelle 2014: Tutustu esimerkkeihin erilaisista elämyksistä 1.1. alkaen.  Uuden vuoden touhut ja ensi vuoden tapahtumat kannattaa myös tsekata!

Tiesithän muuten että Levi täyttää ensi vuonna 50v! Vuonna 1964 avattiin ensimmäinen lasketteluhissi. Leviä juhlitaan kokonainen viikko (7) ja jokainen on tervetullut! 
Toivotan hyvää vuotta 2014 kaikille – ystävilleni sekä tuleville ystävilleni!

Räiskyvin terveisin,

Lumiukko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti