perjantai 15. maaliskuuta 2013

Streetille

Nyt on niin siistiä vetää Streetillä että oksat pois! Lunta on mahtavasti, äijät on liipanneet nokat kohdalleen ja väkeä ei ole niin älyttömästi kuten hiihtolomilla. 

Tästä mä tykkään!


Snowparkin äijät kirjottaa naamakirjassa että parkin profiili on niin hankala että enempää kamoja/ bokseja sinne ei millään mahdu. Hankalasta profiilista johtuu myös reililinjan alimman hyndän "droppimaisuus", siinä on niin jyrkkä kohta että parempaa siihen ei vaan saa=/

Alaosan kaaresta on poistettu spine koska sitä ei millään pystynyt pitämään sellaisessa kunnossa kuin äijät haluaa Levin kamojen olevan. Mitä pidemmälle kevät menee, tilanne hankaloituu koska arska sulattaa lumet siitä edestä! Alaosa parkista on myös turvallisuus syistä hieman "autio". Siinä yhdistyy tavallaan kolme linjaa, joten varsinkin sesonkiaikoina se on melkoinen muurahaispesä!


Cornerin ländin loivuus johtuu myös kunnossapidosta, jyrkempää ländiä ei millään pysty ajamaan. Tästä johtuu ettei cornereita oikeastaan juurikaan näe missään. Ne on enemmänkin sessarijuttuja jotka raksataan weekendiksi tms. Mutta hyvinhän siihen vielä ajelee sen "boilerin" jälkeen =)

Paippi on ollut aika hyvä (jo muutaman vuoden ajan), kiitos meidän paippiexperttiErkille! =)

Myös paippi on erittäin hankala obstaakkeli pitää kunnossa. Sen ajaminen kerralla ottaa noin 8-10h jos sen tekee hyvin eli ei voi ihan joka päivä ajaa. Kova tuuli+pakkanen+paljon väkeä on myös sellainen yhdistelmä että kaaret jäätyy eikä siinä paljoakaan ole tehtävissä!

Näillä mennään!
-saku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti