torstai 31. tammikuuta 2013

Lapin herkut


Levi on tällä hetkellä Suomen suurin laskettelukeskus. Rinteitä on peräti neljäkymmentäkolme ja hiihtoladuilla löytyy yhteismittaa huikeat 230 km.

Talviharrastukset tekevät usein nälkäiseksi joten myös ravintolatarjonta on monipuolinen ja laaja. Ruokaravintoloita Levillä on noin parikymmentä. Suurin osa ravintoloista sijaitsee Levin keskustan läheisyydessä.
Poron sisäfile on yksi sarvipään herkullisimmista osista.
Kuva: Pihvipirtti
Useat ravintolat tarjoavat makuelämyksiä koko perheelle. Matkailijoiden ykkösherkku kuitenkin yhä lienee se Lapin oma sarvipää, poro. Nimenomaan perinteisiä poroherkkuja tarjotaan melkein joka ikisessä ravintolassa kovan kysynnän vuoksi. Moni matkajaa haluaa kokonaisvaltaisen Lapin elämyksen ja poron liha kuuluu niihin must have- kokemuksiin osana pohjoisen reissua.

Lisätietoa Levin  perheravintoloista saa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti