perjantai 9. marraskuuta 2012

Suihkitaan suksilla

Laskettelemaan on Levillä päässyt mukavasti jo lokakuun puolella. Kisat ovat tuoneet väkeä niin rinteille kuin kannustamaan huippusuorituksiin.

Lumetuksen ansiosta laskettelualue on laajentunut tänään Koillisrinteille jonka valaistulla 6.2-rinteellä nähdään etenkin uuden kauden aloittavia Levi-faneja. Kun maailmancup-kisat ovat ohi, jatketaan lumetusta ja viimeistellään Länsirinteet avauskuntoon.

Maastohiihto on entistä suositumpaa ja luonnonlumi helli meitä jälleen kauden avauksessa. Kun lunta satoi yhtenä yönä lähes 15 cm, saatiin Valorakan luistelubaana auki. Heti perään avattiin tykkilumella Ensilumenlatu ja nyt sujutellaan jo naapuritunturin juurella kohti Merkkisenkaltion taukopaikkaa. Ladun profiili on melko helppo, vähän nousuja ja laskuja. Ota siis eväät mukaan ja tuliste kääntöpisteellä.

Kohti Kätkätunturia
Sonera Lastenmaa touhuaa tutulla tarjonnalla. Sen hissit ovat vapaassa käytössä ja kuumaa mehua on tarjolla taukotuvassa veloituksetta. Joka päivä touhutaan viikko-ohjelman parissa johon osallistuminen onnistuu jokaiselta! Suosituimpia tapahtumia ovat rattikelkkakisat ja Lastenmaan olympialaiset.

Mukaan vaan!

-saku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti