tiistai 27. marraskuuta 2012

Jippii, pakkasta!

Pakkanen on nii--iiin paljon hauskempaa kuin nollakelit! Talvi on alkanut Levillä jo kuukausi sitten mutta aina välillä eteläinen lämpöaalto surffaa pohjoiseen asti. Nyt on luvassa talvikelejä pitkälle yli joulun ja sehän passaa meille oikein hyvin.

Lumitykit ovat jälleen pauhanneet ja Etelärinteiden pitkä 8.4-rinne alkaa olla työstökunnossa. Rinne on niin pitkä että sen lumettamisessa menee aina kauemmin kuin muissa rinteissä. Kun tykit sammutetaan, lumi saa levätä muutaman päivän. Juu-u, lumen pitää hieman asettua ja tiivistyä jotta sitä voi siirrellä ja tasoitella tamppareilla. Rinnepäällikö-Hannun mukaan avaamaan päästään viikolla 49 eli itsenäisyyspäiväksi halutaan saada valmista. Samassa aikataulussa avataan 11- ja 10-hissien vauhdikkaat rinteet ylhäältä tunturista. On sitten mukava pitkä viikonloppu sujutella sielläkin päin tunturia!

Snowparkista on jo kyselty ja sen lumetus on myös vaiheessa. Avaus menee todennäköisesti joulukuun puolivälin aikoihin jahka isot hyppyrit on saatu viimeisteltyä. Sillä aikaa voi vedellä Eturinteiden Streetillä sekä sompahissin viereen asetetuilla 6 metrin reileillä.

Lunta päin!

-saku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti