keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Jippii pääsiäisloma - tiedossa mm. treenailua Nuutin kanssa

Palmusunnuntaina kävin serkku-ukkojen kanssa katselemassa Levin katukuvaa – siellähän oli pikkuruisia noita-akkoja ja -ukkoja! En ollutkaan ennen nähnyt heitä liikkeellä näin montaa – kaikilla oli säkit olallaan sekä useita koristeltuja pajunvitsoja käsissään. Ilmeisesti he levittäytyivät keskustan ympäristöön kukin tahollaan ja tekivät virpomisia, meillekin. Aikamme tallusteltuamme päätimme mennä ravitsemaan itsemme kulhollisilla mämmiä kerman kera, päälle siroteltiin myös hieman sokeria. Tämä on se perinteinen alueen tapa herkutella mämmillä, jotkut eivät käytä sokeria. He nauttivat mämmistä myös kevyemmin käyttäen maitoa kerman tilalta. 


 Pääsiäisenä mahdollisuus treenailla
Nuutin kanssa!

Levin lähettilään lumilautailija Nuutti Niemelän laskuklinikka pääsiäisenä (pitkäperjantai 3.4.)! Mukaan mahtuu kuusi laskijaa!

Ilmoittaudu nyt: levilapland@levi.fi 

Kuva: Markku Koski

Levin rinteet ja ladut ovat hienossa kunnossa, pääsiäistä vietetäänkin paljon mäessä ulkoillen ja laduilla retkeillen. South Pointin palvelut tekevät helpon lomailusta!
Omista eväistä on mukava nauttia laavulla, kokemuksen voi  kruunata kuukkelin vierailu nuotiolla.Keskustan Lastenmaassa on oma viikko-ohjelmansa, sisäaktiviteeteista mainittakoon kylpylän Inka ja Niko lastenmaailmoineen. Nuorten adrenaliinit saa jylläämään LaserWorld tai keilailu. Hyvän olon saat myös erilaisista hyvinvointipalveluista ja osallistumalla ryhmäliikuntatunteihin. Ulkoilupäivän jälkeen on myös kiva  käydä leffassa

Marian kappelissa tai Iglujen Revontulitalossa voi käydä vanhempien kanssa kuuntelemassa pääsiäisen upeita konsertteja. Katso konsertit ja muut Levin tapahtumat tapahtumakalenterista. Tästä näet palveluiden aukioloajat. 

Mukavaa pääsiäistä!

- Lumiukko 

Ps. Mielenkiintoisia tapahtumia on tulossa huhtikuulle!

Kelkkailua Levi Drag race ja Levi Snow Cross ja uutena Vapulle: Levin Perhevappu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti