tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulu se tulla jolkuttaapi…


Aika se vain hurahtaa ja joulunaika on hiljalleen käsillä. Tähän minulle mieluisaan aikaan kuuluvat hauskat ohjelmapalvelut, joululaulut, jouluiset ruokaherkut ja lumiset hiihto- ja laskettelureissut. Levin Joulutori avautui viime lauantaina. Joulutori on avoinna joulukuun jokaisena päivänä kello 10-18, ainoastaan 25.12.2012 torimyyjillä on vapaaehtoinen myyntipäivä. Torilla myydään käsitöitä sekä muita kotimaisia tuotteita. Joulutorin pakkasraja on -20C.

Levin Matkailuneuvonnan tontuilla on alkanut kiireet… Vieraat ympäri maailman haluavat varata edulliset ohjelmapalvelunsa sieltä. Tarjolla on husky- ja poroajeluja, ratsastus- ja rekiretkiä, moottorikelkkasafareita, lumikenkä- ja pilkkiretkiä. Lisäksi heiltä voi tilata mm. vierailut esimerkiksi Lainion lumikylään. Mikäli olet kiinnostunut revontulien bongailusta, niin sellaisellekin retkelle pääset! Joulun ohjelmat saat kätevästi varattua myös Levin Matkakaupasta . 

 

Jouluruokailuista, joulunajanohjelmasta sekä joulun aukioloajoista saat lisätietoja tästä. Mikäli suunnittelet joulun viettoa Levillä, vapaat majoitukset näet Majoitusmaailmassa. Varmistaaksesi pukin piipahduksen mökillä, olethan yhteydessä Levin Matkailuneuvontaan mahdollisimman pian. Joulukuun aikana Marian Kappelissa on useita erilaisia konsertteja musiikin ystäville. Levi.fi -tapahtumakalenteriin on merkittyinä päivittäiset tapahtumat niin joulun ajalle kuin muillekin joulukuun päiville.

Oikein makoisaa joulun aikaa teille kaikille – muistakaa olla kiltisti, tontut ovat jo liikkeellä!

Jouluterveisin,
Lumiukko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti