keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tapahtumarikas marraskuu on käsillä!Hei kaikille!

Nyt voi jo oikeasti sanoa, että talvi on tullut Leville. Lunta on reilusti yli 20 cm ja moni talvinen aktiviteetti on jo mahdollista. Olen hiihtänyt ensilumenladun ja Valorakan hiihtolenkit useaan otteeseen. Suksien päällä viihdyn toki muutenkin, sillä laskettelurinnekin on käytössä tässä keskustassa. Mäkiä avataan kansalle laskettavaksi sitä mukaa mitä niitä valmistuu.Ohjelmapalvelujakin nuo Matkailu-neuvonnan "tontut" minulle suosittelivat, elokuvissa on käyty katsomassa silmät ymmyrkäisenä uusin James Bond, Madagascar 3, Niko 2 ym ym ym. Tekemisen puute ei Levillä vaivaa! 


Tapahtumarikas marraskuu alkaa. Levin hiihtokausi avataan virallisesti 02-04.11.2012, LeviDays-viikonloppuna. Tekemistä ja nähtävää on varmasti kaikille. Laskettelemaan pääsee halvalla, hinta välineineen ja hissilippuineen vain 20€. Zero Pointin pihapiirissä on pystytettynä useita kotia ja kojuja. Näissä esittäytyvät Levin ohjelmapalveluyritykset tarjouksineen. Itse aion lauantaina kiertää koko Levin Pirpanapolku -tehtävän puitteissa, samoin aion olla katsomassa Joulupukin ja tontun vierailua kello 12 aikaan, Kanan ja Tean musashown haluan ehdottomasti nähdä. Lisäksi ohjelmassa on muotinäytös, moottorikelkkojen Air Jump Show... Laskettelemaankin pitäisi ehtiä. Kylpylään pääsee erikoishinnalla ja lisäksi ympäri keskustan on paljon ruokailutarjouksia. 


Sunnuntaina on useassa Levikeskuksen liikkeessä hintahulabaloot - erikoistarjouksia monista tuotteista. Nyt kaikki nauttimaan Levin talven avajaisista! 


PS: Maailman parhaat laskijat ovat Levillä kilpailemassa 9-11.11.2012.
Levin World Cup tärjoaa upeat puitteet nähdä omat suosikkisi livenä! 


Avajaisterveisin,

Lumiukko 

Tässä kuvasatoa jälkikäteen avajaisista:

Kana ja Tea laulattaa
Huimia kelkkatemppuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti